4 bokst:Kork, Färg, Arom
5 bokst:Druva, Kropp, Skörd
6 bokst:Vinbär, Vinmak, Vintyp, Barolo, Rödvin
7 bokst:Lagring, Vinsort, Vingård, Vinstil, Vinberg, Jäsning
8 bokst:Vinranka, Nebbiolo, Tanniner, Torkning, Druvsort, Tappning, Vinkonst
9 bokst:Vinodling, Vinmakare, Vinregion, Vinkultur, Druvskörd
10 bokst:Vinkällare, Vinprovare, Barbaresco
11 bokst:Vinets färg, Vinets smak, Vinprovning, Vinhistoria, Vinifiering, Vinsmakning, Vinodlingar
12 bokst:Vinstilistik
13 bokst:Vinets aromer, Vinproduktion
15 bokst:Vinets struktur, Vinets karaktär
16 bokst:Vinmakarhantverk
17 bokst:Vinets utveckling
18 bokst:Vinmakningsprocess